Lekkerder en gezonder water

Veel gezonder water

Het is algemeen geweten dat het menselijk lichaam grotendeels uit water bestaat. Water is dus zeer belangrijk in ons leven en er genoeg van drinken is dus goed voor de gezondheid. Een manier om aan lekkerder en gezonder water te komen is door het in beweging te houden. Wanneer water in beweging is zal de beluchting er voor zorgen dat een subtiele chemische reactie plaatsvind dat het water zuivert van componenten die er niet zouden mogen in zitten in de eerste plaats.

Dit principe is simpel en gegrond door de wetenschap. Wanneer water stil staat, zullen opgeloste vervuilende stoffen opgesloten blijven in het water. Het in beweging brengen van het water zorgt er net voor dat deze vervuiling ontsnappen en het water belucht, vers en helder blijft.

 • Stilstaand water stagneert (groei van algen, ontwikkeling van geur, ontwikkeling van toxines)
 • Bewegend water blijft vers en helder
 • Water geroerd met de Vortex magneetroerder blijft belucht en is gezonder

 

Wat is belucht water?

Vloeiend water bevat lucht, net zoals een dure wijn die men belucht door deze in een karaf rond te laten gutsen. Deze beweging zorgt er voor dat atmosferische lucht in het water geraakt en hierdoor zuurstof oplost. De zuurstof in het water start een proces dat water gezonder en lekkerder maakt. Bovendien worden hierdoor schadelijke componenten afgebroken en verwijderd uit het water. Dit natuurlijke proces kan met de Vortex magneetroerder bereikt worden onder de 10 minuten!

Hoe wordt de waterkwaliteit bevorderd door de Vortex Magneetroerder?

 • Opgeloste zuurstof
  • De roerbeweging belucht het water met atmosferische zuurstof. Dit brengt het water terug naar zijn natuurlijke vorm.
 • Vertraagd het vormen van een Biofilm
  • Stilstaand water is een kweekmedium voor allerhande bacteriën
 • Betere smaak
  • De beweging en beluchting verwijderd nare geuren en smaken. Breng je water naar een hoger niveau in smaak, geur en gezondheid.
 • Vermindering van toxines
  • Verwijderd carcinogene en gevaarlijke chemicaliën uit het water waaronder vluchtige organische stoffen (VOC’s) zoals trihalomethaan, radon, waterstofsulfide, stikstof trichloride, dichloorethyleen, ammoniak, methaan, MTBE, tetrachloorethyleen, trichloroethaan, chloroform en tolueen.

 

Help de natuur een stap vooruit

Wist je dat de “wereldgezondheidsorganisatie” (WHO) aanbeveeld om belucht water te drinken?

– Duurzaam

Verminder het gebruik van plastic door het gebruik van een herbruikbare karaf. Minder plastic is een eerste stap naar een groenere wereld!

– Verklein je ecologische voetafdruk

Met de Vortex Magneetroerder drink je water rechtstreeks van de kraan. Stop met het drinken van flessenwater dat de wereld rond wordt gestuurd door vervuilende vervoersmiddelen.

– Beter voor je lichaam, beter voor de natuur

 

Vortex Magneetroerder verbeterd ELK soort water

– Kraanwater

Chloor wordt gebruikt in kraanwater over de hele wereld voor het doden van bacteriën, virussen en parasieten. Dit is natuurlijk geweldig, echter is chloor ook schadelijk voor de gezondheid. Na minder dan 10 minuten op de Vortex Magneetroerder verdamp je al deze ongewenste stoffen uit het water.

– Carbon filters

Je kent ze wel: de karaffen met ingebouwde carbonfilter, deze filteren chloor en organische stoffen uit het water. Echter wanneer chloor en organische stoffen samen komen in de filter, ontstaan THM’s (Trihalomethaan). Dit is een familie van de carcinogene desinfectieve bijproducten. THMs zijn vluchtig en worden verdampt bij het roeren met de Vortex Magneetroerder.

– Koelkastdispensers of andere waterfonteinen

Deze gebruiken vaak vergelijkbare technieken zoals carbonfilters, echter kan de buffer in het toestel langere tijd stilstaan, wat de hoeveelheid opgeloste zuurstof verlaagd. Water in beweging houden zorgt voor de beluchting, verwijderen van de THMs en ongewenste geuren die dit type dispenser kan veroorzaken.

– Omgekeerde osmose

Omgekeerde osmose is een zeer goede techniek voor het filteren van water, misschien zelfs TE goed. Het water wordt namelijk ook ontdaan van alle nuttige componenten. Het water gefilterd met omgekeerde osmose is laag in pH, opgeloste zuurstof en heeft een herkenbare scherpe smaak. Beluchting zorgt voor het verhogen van de pH, opgeloste zuurstof en verbeterd de geur en smaak van het water.

– Flessenwater

Maakt niet uit welk merk of volume van flessenwater, dit water heeft een laag niveau aan opgeloste zuurstof. Vortex Magneetroerder balanceert de opgeloste zuurstof, pH en smaakt beter.

– Conclusie?

Vortex Magneetroerder verbeterd je drinkwater ongeacht welk type!

Bekijk zeker onze glazen karaffen voor het roeren van drinkwater.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.