Over Ons

Alles is gestart uit een hobby: de passie voor bier brouwen en de drang om dingen te ontwikkelen.

Met trots stellen wij de Vortex Magneetroerder voor! Magneetroerders kunnen ingezet worden voor vele toepassingen. Een populair publiek zijn de hobbybrouwers of craft brewers. Een gezonde giststarter maken zorgt voor een goed geslaagd bier, een goede hulp hiervoor is een magneetroerder of “stir plate”. Op deze manier groeit de starter snel, efficiënt en aan een voorspelbare snelheid.

Kwaliteit

Elke magneetroerder wordt met zorg in elkaar gezet en getest. We streven ook naar perfecte customer service. Een vraag of opmerking? Aarzel niet en contacteer ons!

Onze magneetroerders zijn het resultaat van veel testen met verschillende configuraties. De stirplate gebruikt oersterke “aardmagneten” welke zorgen voor de aantrekking van de roervlo. Dankzij een combinatie van 3D-printen en CNC-frezen kon deze betaalbare oplossing naar buiten gebracht worden. De magneten worden perfect gecentreerd door het gebruik van op maat gemaakte 3D-prints (behuizing is niet 3D-geprint). De front en back-panelen zijn bewerkt met een CNC-freesbank om te zorgen voor perfecte uitlijning van de knoppen en aansluitingen.

De magneetroerder wordt compleet geleverd met Vortex magneetroerder, power adapter en roervlo (stirbar). Reserve of extra roervlo’s zijn ook te bestellen via de webshop.

Magneetroerders worden veel gebruikt in labo’s, deze toestellen zijn over het algemeen zeer duur. De Vortex magneetroerder biedt hier de oplossing! Degelijke kwaliteit aan een betaalbare prijs! Wacht niet langer en bestel nu!

profile picture Kenny

Kenny Liebert
CEO / Founder